ΖΗΣΗ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Με 25ετή παρουσία στο χώρο του κλιματισμού και του εξαερισμού και 10ετή παρουσία στο φιλτράρισμα του νερού, η εταιρεία μας αποτελεί τη μικρομεσαία προσπάθεια με στόχο της την αλήθεια, την αξιοπιστία και κυρίως τον καταναλωτή.

Αρχής γενομένης το έτος 1995, προσφέρουμε προϊόντα κλιματισμού, ηλιακά μηχανήματα, ιονιστές αμερικανικής κατασκευής καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και καθαρισμού τους, δίνοντάς σας τη δυνατότητα ενός υγιεινού περιβάλλοντος διαβίωσης.

Ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, θέτουμε ως πρωτεύοντα στόχο την άμεση, ορθή και έγκαιρη εξυπηρέτηση, την εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα δεσμευόμαστε για καινοτόμα προϊόντα, καθιστώντας τη ζωή σας ευκολότερη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ.

 Η ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι σας έρχεται με το φιλτράρισμα του νερού. Η ΖΗΣΗ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ εγγυάται για την ποιότητα του βασικότερου συστατικού του ανθρώπινου οργανισμού μέσω συσκευών που φέρουν τη σφραγίδα της Αμερικής, της Ιταλίας και της Ρωσίας. Το γεωγραφικό εύρος εξυπηρέτησης μας εκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα φέρνοντας μας κοντά σε κάθε ελληνικό σπιτικό, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες για να σας φέρουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων, που ικανοποιουν κάθε προσδοκία του πελάτη μας.